Farvekort (inkl. brevforsendelse)

På lager
Varenummer
8200

Vejledende farvekort. Tag højde for at det fysiske farvekortet som købes, viser farverne mørkere end de er, farveprodukterne er lysere end farvekortet viser. Farver hvor rød eller gul indgår i farvenavnet har en rød eller gullig tone i forskellige grader.

Det er også en mulighed at medbringe læderemnet til en af vore forhandlere for at bestemme en farve mere nøjagtigt ud fra deres farvekort. Efterfølgende kan produkterne købes hos forhandleren.

Det online farvekortet er kun vejledende, da PC skærme og mobilskærme kan gengive farver forskelligt.

Se farvekort i fuld opløsning her

Bemærk: Prisen er inkl. forsendelse. Farvekortet sendes som brev. Leveringstiden er op til 8 hverdage.

25,00 kr
BESKRIVELSE

Læderfarvekort til produkterne Gold Quality Læderdækfarve, Cathiel Recolour og Cathiel Cosmetic som fås i alle 60 farver.

Farvekortet er vejledende, vær opmærksom på at farveprodukterne der sendes, ser lysere ud end farvekortet viser og at farver hvor rød eller gul indgår i farvenavnet har en rød eller gullig tone i forskellige grader.


Tips, Kan læderfarven ikke rammes præsist, vælg en tone mørkere i produkterne Recolour og Cosmetic. Vælges der en lysere farve, opnås der ikke altid et godt resultat.

Det er også en mulighed at medbringe læderemnet til en af vore forhandlere, der ud fra deres farvekort kan hjælpe med at bestemme en farve mere nøjagtigt. Efterfølgende kan produkterne købes hos forhandleren.

Se farvekort i fuld opløsning her
Vær opmærksom på, at farverne på online farvekortet kun er vejledende. PC skærme og skærmopløsning kan gengive farver forskelligt.

Farve 002 er udgået i Cathiel Recolour.
Farve 002 i Gold Quality Læderdækfarve er en knækket hvid. 
Farve 002 i Cathiel Cosmetic er en farveløs plejecreme. 

© 2017 Confero