Læderfarve

Tryk på foto der matcher dit læder bedst og se hvilket læderfarve produkt vi anbefaler til opfriskning,
eller scroll ned og læs om forskellen på de 4 forskellige læderfarver

 

Let slidt læder

     

Meget slidt læder

     

 Farvekort til Læderfarve

Cathiel Recolour er en suveræn renoveringscreme til slidte og krakelerede lædermøbler eller bilsæder i semianilin og dækfarvet læder   Gold Quality Læderdækfarve kan skifte farve på dine lædermøbler, bilsæder, fodtøj mm. Binder på alle typer glatlæder, kunstlæder, vinyl og plastik   ROC Farvekort til læder
         

Let falmet læder

 

Meget falmet læder

 

Farveskift

Cosmetic Læderfarve - Nem og hurtig Læderfarve opfrisker. Forebygger at læderet falmer og udtørrer samt giver let falmet læder farven tilbage   Brug ROC Narvsværte til at farve eller indfarve læder, skind, lædersko, læderjakker, lædertasker og lædermøbler mm.   Gold Quality Læderdækfarve kan skifte farve på dine lædermøbler, bilsæder, fodtøj mm. Binder på alle typer glatlæder, kunstlæder, vinyl og plastik

 

 

Hynde med forskellige typer af læderfarveGuides og salg af læderfarver til  farveopfriskning . Farve skift til en helt anden farve på lædermøbler, bilsæder, andet læder og kunstlæder. Genfarvning af læder som helt har mistet farven og læder farve som lægger en nyt beskyttende lag på slidt læder. Læs om de 4 farve produkter til læder her, for at vælge det rigtige produkt til dit gør det selv læder renoverings projekt.

Cathiel Cosmetic er en farvet plejecreme til læder, som er en nem og hurtig læderfarve opfriskning velegnet til lettere falmede og slidte lædermøbler, skindjakker og tasker. Cosmetic lædercreme med farve trænger ind i læderet.
Cathiel Cosmetic fås i 60 farver. Brugervejledning.

Cathiel Recolour er en farvet renoveringscreme som også lægger en ny beskyttende hud. Specielt velegnet til renovering af dækfarvet læder som slidte og krakelered og ridset lædermøbler, bilsæder, læderjakker og tasker. Bruges også til lædersko. Det er det produkt som oftets bruges til at renoverer læder i biler. Cathiel Recolour fås i 60 farver. Brugervejledning.

Gold Quality Læderdækfarve er en fuldt dækkende farve hvor et nyt lag læderfarve påføres. Bruges til meget slidt læder, selv ekstremt slidt læder bliver flot igen. Lædermøbler, lædersæder i bilen, kunstlæder, plastmaterialer,  lædersko. 
Farveskift også fra mørke farver til lysere farver som sort til rød, brun til beige.
Gold Quality Læderdækfarve fås i 60 farver. Brugervejledning.

ROC Narvsværte bruges til indfarvning eller opfriskning af skind, sko, jakker og lædermøbler. Gold Quality Narvsværte findes i 10 forskellige farvetoner: sort, mørkebrun, gulbrun, rødbrun, jordbrun, mahogni, tan, rød, gul og grøn. Kan kun indfarve til mørkere farvetoner. Gold Quality Narvsværte anbefales til meget falmet skind og læder. Gold Quality/ROC Narvsværte er en indfarvning, som trænger ind i læderet og blander sig med eksisterende farve. Det er ikke et dækkende lag som lægger sig ovenpå. Brugervejledning.

 

let-læder-farve-og-renovering farveskift-lædersko-narvsværte

Krakkeleret og slidt læder kan let renoveres 
og farves med Cathiel Recolour

 

Farveskift fra blå til sort med Gold Quality Narvsværte

 

læder-stol-efter-behandling-læderfarve
Der kan uden problemer skiftes fra mørk
til lys farve med Gold Quality Læderdækfarve.
© 2017 Confero