Læderfarve

Hynde med forskellige typer af læderfarveLæderfarve dækker flere af ROC's produkter. Det er farveopfriskning eller læderfarve som også lægger en ny beskyttende hud på slidt læder. Genfarvning af læder som helt har midstet farven eller farveskift til en helt anden farve på lædermøbler, læderbilsæder og andet læder. Alle produkter er gør det selv læderrenoveringsprodukter.

Cathiel Cosmetic er en farvet plejecreme til læder, som er en nem og hurtig læderfarve opfriskning velegnet til lettere falmede og slidte lædermøbler, skindjakker og tasker. Cathiel Cosmetic fås i 60 farver. Brugervejledning.

Cathiel Recolour er en farvet renoveringscreme som også lægger en ny beskyttende hud. Specielt velegnet til renovering af dækfarvet læder som slidte lædermøbler, bilsæder, læderjakker og tasker. Kan også bruges til lædersko. Cathiel Recolour fås i 60 farver. Brugervejledning.

Gold Quality Læderdækfarve er en fuldt dækkende farve hvor et nyt lag læderfarve som påføres. Bruges til meget slidt læder, selv ekstremt slidt læder bliver flot igen. Lædermøbler, lædersæder i bilen, kunstlæder, plastmaterialer,  lædersko. 
Farveskift også fra mørke farver til lysere farver som sort til rød, brun til beige.
Gold Quality Læderdækfarve fås i 60 farver. Brugervejledning.

Gold Quality Narvsværte bruges til indfarvning eller omfarvning af skind, sko, jakker og lædermøbler m.v.. Gold Quality Narvsværte findes i 10 forskellige farvetoner: sort, mørkebrun, gulbrun, rødbrun, jordbrun, mahogni, tan, rød, gul og grøn. Kan kun indfarve til mørkere farvetoner. Gold Quality Narvsværte er en indfarvning, som trænger ind i læderet og blander sig med eksisterende farve. Det er ikke et dækkende lag som lægger sig ovenpå. Brugervejledning.

 

let-laeder-farve-og-renovering farveskift-laedersko-narvsvaerte
Krakkeleret og slidt læder kan let renoveres
og farves med Cathiel Recolour
Farveskift fra blå til sort med Gold Quality Narvsværte
laeder-stol-omfarves-med-laederfarve laeder-stol-efter-behandling-laederfarve
Komplet farveskift kan opnås med Gold Quality Læderdækfarve. Der kan uden problemer skiftes fra mørk til lys farve med Gold Quality Læderdækfarve.