Læderfarve

Tryk på billedet der matcher dit læder og se hvilken læderfarve vi anbefaler til opfriskning.

 

Let slidt læder

     

Meget slidt læder

     

 Farvekort til Læderfarve

   
         

Let falmet læder

 

Meget falmet læder

 

Farveskift

   

 

 

Hynde med forskellige typer af læderfarveGuides og salg af læderfarver til  farveopfriskning . Farve skift til en helt anden farve på lædermøbler, bilsæder, andet læder og kunstlæder. Genfarvning af læder som helt har mistet farven og læder farve som lægger en nyt beskyttende lag på slidt læder. Læs om de 4 farve produkter til læder her, for at vælge det rigtige produkt til dit gør det selv læder projekt.

Cathiel Cosmetic er en farvet plejecreme til læder, som er en nem og hurtig læderfarve opfriskning velegnet til lettere falmede og slidte lædermøbler, skindjakker og tasker. Cathiel Cosmetic fås i 60 farver. Brugervejledning.

Cathiel Recolour er en farvet renoveringscreme som også lægger en ny beskyttende hud. Specielt velegnet til renovering af dækfarvet læder som slidte og krakelered lædermøbler, bilsæder, læderjakker og tasker. Bruges også bruges til lædersko. Cathiel Recolour fås i 60 farver. Brugervejledning.

Gold Quality Læderdækfarve er en fuldt dækkende farve hvor et nyt lag læderfarve som påføres. Bruges til meget slidt læder, selv ekstremt slidt læder bliver flot igen. Lædermøbler, lædersæder i bilen, kunstlæder, plastmaterialer,  lædersko. 
Farveskift også fra mørke farver til lysere farver som sort til rød, brun til beige.
Gold Quality Læderdækfarve fås i 60 farver. Brugervejledning.

Gold Quality Narvsværte bruges til indfarvning eller opfriskning af skind, sko, jakker og lædermøbler. Gold Quality Narvsværte findes i 10 forskellige farvetoner: sort, mørkebrun, gulbrun, rødbrun, jordbrun, mahogni, tan, rød, gul og grøn. Kan kun indfarve til mørkere farvetoner. Gold Quality Narvsværte anbefales til meget falmet skind og læder. Gold Quality/ROC Narvsværte er en indfarvning, som trænger ind i læderet og blander sig med eksisterende farve. Det er ikke et dækkende lag som lægger sig ovenpå. Brugervejledning.

 

let-laeder-farve-og-renovering farveskift-laedersko-narvsvaerte

Krakkeleret og slidt læder kan let renoveres og farves med Cathiel Recolour

 

Farveskift fra blå til sort med Gold Quality Narvsværte

 

laeder-stol-omfarves-med-laederfarve laeder-stol-efter-behandling-laederfarve
Komplet farveskift kan opnås med Gold Quality Læderdækfarve. Der kan uden problemer skiftes fra mørk til lys farve med Gold Quality Læderdækfarve.
© 2017 Confero