Tips og Tricks til behandling af læder

Ruskind farve og imprægnering?
Hvordan bruges ROC Lædercreme?
Læderfedt til fodboldstøvler og andre af ROC's tips og triks, scroll ned på denne side og se mere.

Se de nyeste spørgsmål og svar på Facebook eller klik på facebook link nederst på hjemmesiden 


Gold Quality Læderolie og Læderfedt i sort

Anbefaler vi at pleje med sort læderolie og læderfedt til lædermøbler?: Læs svaret her.


Søgetips til vores egen søgemaskine

Ved brug af vores søgemaskine, skal du være opmærksom på at den kun kan finde vores produkter og eksempelvis ikke  blogindlæg og brugervejledninger


Dårlig lugt, mug og jordslået læder

Hvad anbefaler vi til dårlig lugt, mug og jordslået læder? Læs svaret her.


Meget udtørret læder

Det anbefales først at give Gold Quality Læderolie/ lad olien trænge ind og dagen efter gives Læderfedt, herefter vent mindst 1 måned inden eventuel videre farvning/ renovering/opfriskning med læderfarver. 


ROC Natur Latex Naturgummi flydende

Vi får en del spørgsmål om hvordan Latex fjernes.

Spildes ROC Natur Latex Formgummi på tøj/tæpper kan det meste fjernes med rensebenzin, f.eks. Borup Rense Benzin. Som med alt andet testes selvfølgelig først på et ikke synligt sted.  

Ved større spild af Latex på hårde flader, som gulv og køkkenborde, kan man fjerne det meste med en klud. Når Latex størkner på hårde overflader kan det efterfølgende trækkes eller nulres af. Køb ROC Latex her


Ruskind
ROC Danmark Læderpleje - Waterstop gør Ruskindssko vandtætte


Til imprægnering
 af ruskind anbefales Cathiel Waterstop Spray.

Opfriskning og pleje til ruskind findes der desværre ikke meget af, da ruskind er en meget åben og sart lædertype, der ikke er let at arbejde med.

Farvning af ruskind

Når ROC Narvsværte bruges til at farve eller opfriske ruskind, anbefaler vi at der først blandes 25% ROC Narvsværte Fortynder i Narvsværten. Der skal ikke afrenses inden indfarvning. Vær opmærksom på at Narvsværte trænger meget let ind i ruskind og kan give afsmitning på indersiden af læderet, hvis der bruges for meget Narvsværte. Når Narvsværten er tør skal ruskindet skal børstes op med en ruskindsbørste.


Tips til at forbedre arbejdet og resultatet med Gold Quality Narvsværte.

For at gøre det nemmere at arbejde med Narvsværten, anbefaler vi at tilsætte 1-10 % Gold Quality Stærk Rens.
Til indfarvning af dækfarvet læder anbefaler vi, at der tilsættes 10% Gold Quality Stærk Rens til Narvsværten.
I forbindelse med indfarvning af træværk, anbefaler vi også at der tilsættes cirka 10% Gold Quality Stærk Rens.


Hvornår bruges ROC Lædervokscreme?

ROC Lædervokscreme er til de som ønsker en vokset overflade på læderet
samt ikke ønsker at kernelæder/lyst læder bliver en anelse mørkere.
Husk at Lædervokscreme skal efterpoleres.
ROC lædervokscreme renser og gør læderet vand og pletafvisende.
Indholdet af canaubavoks og glansvoks giver læderet en silkemat flot glans.
Det er en lædercreme med et højt indhold af plejende vokse og derfor skal denne lædercreme efterpoleres. ROC Lædervokscreme er meget velegnet til anilin, semianilin og dækfarvet læder.
Er særdeles velegnet til naturlæder og kernelæder. Natur kernelæder bevarer den lyse farve.


Farvevalg ved opfriskning af læder med Cathiel Recolour

Ved valg af læderfarver til opfriskning eller skift af læderfarve på lædermøbler mm. Vær opmærksom på at farver hvor rød eller gul indgår i farvenavnet har en rød eller gullig tone i forskellige grader. Det bedste resultat opnås ved dagslys, enten udenfor eller tæt på et stort vindue.

 

Der kan ikke ændres farve med Cathiel Recolour. Man skal altid vælge den farve, som er tættest på den farve læderet har nu. Ved valg af Cathiel Recolour som bruges til at dække slid og krakeleringer kan det anbefales at vælge en farve en tone mørkere, hvis en farve ikke kan rammes nøjagtigt. Alle af Cathiels og ROCs læderfarver kan blandes indbyrdes, så det er muligt selv at blande en farve der matcher bedre.

Recolour er ikke heldækkende og egner sig derfor ikke til at dække større områder, som helt har mistet farven.

Til det anbefales ROC Narvsværte eller Læderdækfarve.

 

Farvekortet er kun vejledende og kun online. Bemærk at farven på PC skærmen kan variere. Vær opmærksom på at farveprodukterne der sendes, ser lysere ud end farvekortet viser og at farver hvor rød eller gul indgår i farvenavnet har en rød eller gullig tone i forskellige grader.

Det er lettest at se oprindelig farve på læderet på f.eks. en bagside af en læderhynde, eller et andet sted hvor læderet ikke har været påvirket af lys og brug.


Gold Quality Læderfedt til Speedway støvler 

Larsen Racing bruger Gold Quality Læderfedt til at holde speedwaystøvlerne elastiske og smidige og undgå udtørring af læderet. Læderfedtet plejer støvlerne,

pleje af læder - brug Gold Quality Læderfedt til udtørrede læder speedwaystøvlergør dem modstandsdygtige over for snavs, gør støvlerne vandafvisende og bevarer glansen. ROC støtter Larsen Racing og 12 årige Nicklas, der kører for Fjelsted Speedway Klub.

 ”På trods af alt det støv, skidt og mudder støvlerne bliver udsat for, har vi haft de samme speedwaystøvler de sidste 2 år og de ligner fortsat nye”, siger teamchef og far, Michael Larsen Recolour eller Læderdækfarve?

Vi får mange spørgsmål fra vores kunder om valg af produkter. Ibrahim er en af vores mange kunder der har spurgt om netop dette.

Både Cathiel Recolour og Gold Quality Læderdækfarve har deres egen tørretid og bedste anvendelsesområde. Se dette blog indlæg for mere information.


Hvad kunder også bruger Gold Quality Læderfedt til

Gold Quality Læderfedt - læderpleje til møbler og bilsæder

Lædermøbler:  Gold Quality Læderfedt er særdeles velegnet til pleje af lædermøbler og alle former for glatlæder. Højt anerkendt og værdsat af kendere og professionelle læderarbejdere.

Bilen - Lædersæder:   Gold Quality Læderfedt er desuden det mest nærende og det bedste plejeprodukt til pleje af dine bilsæder af læder. Gold Quality Læderfedt yder stor beskyttelse mod udtørring pga. solens stråler og høje temperaturer. 

Bilen – sommer:  På ældre biler når farven er mat eller falmet. På en varm sommerdag giv lakken et tyndt lag Gold Quality Læderfedt, lad sidde et stykke tid, virker bedst hvis bilen står i solen, poler efter med en blød klud. Nu står farven/lakken på bilen igen flot og klar.

En trist falmet plast kofanger får farven igen med Gold Quality Læderfedt.

Bilen – Vinter:  Smør Gold Quality Læderfedt på bildørens gummilister, så fryser bildøren ikke fast.

Fiskesnøren:  Giv fiskesnøren et lag Gold Quality Læderfedt, læg snøren i solen et stykke tid og tør efter med en blød klud. Efter denne behandling glider fiskesnøren glat igen. 


Træstol indfarves med ROC Narvsværte

Indfarvning af træ med Gold Quality Narvsværte - ROC Danmark Læderfarve

ROC Narvsværte kan anvendes til meget andet end indfarvning af læder og skind. Det mest kendte er i forbindelse med træ, tørrede blomster, lertøj og dekoration af æg. 

ROC Narvsværte er praktisk til hobby arbejde. Se dette link fra "Hendes Verden" for inspiration til marmorering af stearinlys. 

Vi overraskes dog ofte over hvad vores kunder ellers har gode erfaringer med.

Har du en sjov ide til, hvad narvsværte også er god til, må du rigtig gerne dele det med os, gerne med foto. Post det til os på vores facebook side facebook.com/rocsince1917.


Læder armbånd farvet med ROC Narvsværte

Læderarmbånd farves med narvsværte

ROC Narvsværte kan bruges til mange former for hobbyarbejde.
F.eks. til at farve læderarmbånd.

For at opnå en unik farve kan narvsværterne blandes.

Læder og skindtaskerVedligeholdelse og pleje af Lædertaske - ROC Danmark Læderpleje

Vi får mange spørgsmål vedrørende pleje, renovering og farvning af skind- og lædertasker.

Læs alt hvad der er værd at vide om vedligeholdelse af skind og lædertasker her.


Verners Sko og Støvlesværte, Skocreme

Verners sko- og støvlesværte til lædersko og militærstøvler - skocreme og skosværte

Dine yngling sko eller støvler har set bedre dage, det er stadig de bedste sko at gå med og du vil gerne beholde dem længe og gøre dem mere præsentable.

Efter et par gange med Verners Sko og Støvlesværte, en gammeldags dansk produceret skocreme, er skoene præsentable igen.

Verners Sko og Støvlesværte har været brugt af militærfolk i årtier på grund af dens uovertrufne egenskaber.Skocreme til kunst og dekoration

Kunstnere og dekoratører bruger også Verners Sko og Støvlesværte til træ og ler materialer mm. Grundet det høje indhold af vokse og blankpolerende egenskaber har kreative mennesker gennem tiden fundet alternative anvendelsesmuligheder for denne specielle skocreme.


Hurtigt og let - Cosmetic læderplejecreme med farve

Hvad er Cosmetic Læderfarve. Køb hos ROC Danmark

En nem og hurtige løsning til at friske trist udseende læderting op Cathiel Cosmetic. Cosmetic er en læderplejecreme tilsat farvepigmenter, som virker fint til at give let falmet læder farven tilbage.


Billige lædermøbler i høj kvalitet

I stedet for at købe billige møbler i lavere kvalitet fra ny, kan man få billige lædermøbler i ægte læder og ofte i langt bedre kvalitet også hvad angår stel og siddekomfort i genbrugsbutikker, på auktion eller på køb- og salg sider online. Selv meget slidte møbler kan renoveres med produkter anbefalet på denne side. Det kan gøres til samme pris eller billigere, og holdbarheden på disse møbler er ofte bedre.


 

Ruskind farve og imprægnering?
Hvordan bruges ROC Lædercreme?
Læderfedt til fodboldstøvler og andre af ROC's tips og triks, scroll ned på denne side og se mere.

Se de nyeste spørgsmål og svar på Facebook eller klik på facebook link nederst på hjemmesiden 


Gold Quality Læderolie og Læderfedt i sort

Anbefaler vi at pleje med sort læderolie og læderfedt til lædermøbler?: Læs svaret her.


Søgetips til vores egen søgemaskine

Ved brug af vores søgemaskine, skal du være opmærksom på at den kun kan finde vores produkter og eksempelvis ikke  blogindlæg og brugervejledninger


Dårlig lugt, mug og jordslået læder

Hvad anbefaler vi til dårlig lugt, mug og jordslået læder? Læs svaret her.


Meget udtørret læder

Det anbefales først at give Gold Quality Læderolie/ lad olien trænge ind og dagen efter gives Læderfedt, herefter vent mindst 1 måned inden eventuel videre farvning/ renovering/opfriskning med læderfarver. 


ROC Natur Latex Naturgummi flydende

Vi får en del spørgsmål om hvordan Latex fjernes.

Spildes ROC Natur Latex Formgummi på tøj/tæpper kan det meste fjernes med rensebenzin, f.eks. Borup Rense Benzin. Som med alt andet testes selvfølgelig først på et ikke synligt sted.  

Ved større spild af Latex på hårde flader, som gulv og køkkenborde, kan man fjerne det meste med en klud. Når Latex størkner på hårde overflader kan det efterfølgende trækkes eller nulres af. Køb ROC Latex her


Ruskind
ROC Danmark Læderpleje - Waterstop gør Ruskindssko vandtætte


Til imprægnering
 af ruskind anbefales Cathiel Waterstop Spray.

Opfriskning og pleje til ruskind findes der desværre ikke meget af, da ruskind er en meget åben og sart lædertype, der ikke er let at arbejde med.

Farvning af ruskind

Når ROC Narvsværte bruges til at farve eller opfriske ruskind, anbefaler vi at der først blandes 25% ROC Narvsværte Fortynder i Narvsværten. Der skal ikke afrenses inden indfarvning. Vær opmærksom på at Narvsværte trænger meget let ind i ruskind og kan give afsmitning på indersiden af læderet, hvis der bruges for meget Narvsværte. Når Narvsværten er tør skal ruskindet skal børstes op med en ruskindsbørste.


Tips til at forbedre arbejdet og resultatet med Gold Quality Narvsværte.

For at gøre det nemmere at arbejde med Narvsværten, anbefaler vi at tilsætte 1-10 % Gold Quality Stærk Rens.
Til indfarvning af dækfarvet læder anbefaler vi, at der tilsættes 10% Gold Quality Stærk Rens til Narvsværten.
I forbindelse med indfarvning af træværk, anbefaler vi også at der tilsættes cirka 10% Gold Quality Stærk Rens.


Hvornår bruges ROC Lædervokscreme?

ROC Lædervokscreme er til de som ønsker en vokset overflade på læderet
samt ikke ønsker at kernelæder/lyst læder bliver en anelse mørkere.
Husk at Lædervokscreme skal efterpoleres.
ROC lædervokscreme renser og gør læderet vand og pletafvisende.
Indholdet af canaubavoks og glansvoks giver læderet en silkemat flot glans.
Det er en lædercreme med et højt indhold af plejende vokse og derfor skal denne lædercreme efterpoleres. ROC Lædervokscreme er meget velegnet til anilin, semianilin og dækfarvet læder.
Er særdeles velegnet til naturlæder og kernelæder. Natur kernelæder bevarer den lyse farve.


Farvevalg ved opfriskning af læder med Cathiel Recolour

Ved valg af læderfarver til opfriskning eller skift af læderfarve på lædermøbler mm. Vær opmærksom på at farver hvor rød eller gul indgår i farvenavnet har en rød eller gullig tone i forskellige grader. Det bedste resultat opnås ved dagslys, enten udenfor eller tæt på et stort vindue.

 

Der kan ikke ændres farve med Cathiel Recolour. Man skal altid vælge den farve, som er tættest på den farve læderet har nu. Ved valg af Cathiel Recolour som bruges til at dække slid og krakeleringer kan det anbefales at vælge en farve en tone mørkere, hvis en farve ikke kan rammes nøjagtigt. Alle af Cathiels og ROCs læderfarver kan blandes indbyrdes, så det er muligt selv at blande en farve der matcher bedre.

Recolour er ikke heldækkende og egner sig derfor ikke til at dække større områder, som helt har mistet farven.

Til det anbefales ROC Narvsværte eller Læderdækfarve.

 

Farvekortet er kun vejledende og kun online. Bemærk at farven på PC skærmen kan variere. Vær opmærksom på at farveprodukterne der sendes, ser lysere ud end farvekortet viser og at farver hvor rød eller gul indgår i farvenavnet har en rød eller gullig tone i forskellige grader.

Det er lettest at se oprindelig farve på læderet på f.eks. en bagside af en læderhynde, eller et andet sted hvor læderet ikke har været påvirket af lys og brug.


Gold Quality Læderfedt til Speedway støvler 

Larsen Racing bruger Gold Quality Læderfedt til at holde speedwaystøvlerne elastiske og smidige og undgå udtørring af læderet. Læderfedtet plejer støvlerne,

pleje af læder - brug Gold Quality Læderfedt til udtørrede læder speedwaystøvlergør dem modstandsdygtige over for snavs, gør støvlerne vandafvisende og bevarer glansen. ROC støtter Larsen Racing og 12 årige Nicklas, der kører for Fjelsted Speedway Klub.

 ”På trods af alt det støv, skidt og mudder støvlerne bliver udsat for, har vi haft de samme speedwaystøvler de sidste 2 år og de ligner fortsat nye”, siger teamchef og far, Michael Larsen Recolour eller Læderdækfarve?

Vi får mange spørgsmål fra vores kunder om valg af produkter. Ibrahim er en af vores mange kunder der har spurgt om netop dette.

Både Cathiel Recolour og Gold Quality Læderdækfarve har deres egen tørretid og bedste anvendelsesområde. Se dette blog indlæg for mere information.


Hvad kunder også bruger Gold Quality Læderfedt til

Gold Quality Læderfedt - læderpleje til møbler og bilsæder

Lædermøbler:  Gold Quality Læderfedt er særdeles velegnet til pleje af lædermøbler og alle former for glatlæder. Højt anerkendt og værdsat af kendere og professionelle læderarbejdere.

Bilen - Lædersæder:   Gold Quality Læderfedt er desuden det mest nærende og det bedste plejeprodukt til pleje af dine bilsæder af læder. Gold Quality Læderfedt yder stor beskyttelse mod udtørring pga. solens stråler og høje temperaturer. 

Bilen – sommer:  På ældre biler når farven er mat eller falmet. På en varm sommerdag giv lakken et tyndt lag Gold Quality Læderfedt, lad sidde et stykke tid, virker bedst hvis bilen står i solen, poler efter med en blød klud. Nu står farven/lakken på bilen igen flot og klar.

En trist falmet plast kofanger får farven igen med Gold Quality Læderfedt.

Bilen – Vinter:  Smør Gold Quality Læderfedt på bildørens gummilister, så fryser bildøren ikke fast.

Fiskesnøren:  Giv fiskesnøren et lag Gold Quality Læderfedt, læg snøren i solen et stykke tid og tør efter med en blød klud. Efter denne behandling glider fiskesnøren glat igen. 


Træstol indfarves med ROC Narvsværte

Indfarvning af træ med Gold Quality Narvsværte - ROC Danmark Læderfarve

ROC Narvsværte kan anvendes til meget andet end indfarvning af læder og skind. Det mest kendte er i forbindelse med træ, tørrede blomster, lertøj og dekoration af æg. 

ROC Narvsværte er praktisk til hobby arbejde. Se dette link fra "Hendes Verden" for inspiration til marmorering af stearinlys. 

Vi overraskes dog ofte over hvad vores kunder ellers har gode erfaringer med.

Har du en sjov ide til, hvad narvsværte også er god til, må du rigtig gerne dele det med os, gerne med foto. Post det til os på vores facebook side facebook.com/rocsince1917.


Læder armbånd farvet med ROC Narvsværte

Læderarmbånd farves med narvsværte

ROC Narvsværte kan bruges til mange former for hobbyarbejde.
F.eks. til at farve læderarmbånd.

For at opnå en unik farve kan narvsværterne blandes.

Læder og skindtaskerVedligeholdelse og pleje af Lædertaske - ROC Danmark Læderpleje

Vi får mange spørgsmål vedrørende pleje, renovering og farvning af skind- og lædertasker.

Læs alt hvad der er værd at vide om vedligeholdelse af skind og lædertasker her.


Verners Sko og Støvlesværte, Skocreme

Verners sko- og støvlesværte til lædersko og militærstøvler - skocreme og skosværte

Dine yngling sko eller støvler har set bedre dage, det er stadig de bedste sko at gå med og du vil gerne beholde dem længe og gøre dem mere præsentable.

Efter et par gange med Verners Sko og Støvlesværte, en gammeldags dansk produceret skocreme, er skoene præsentable igen.

Verners Sko og Støvlesværte har været brugt af militærfolk i årtier på grund af dens uovertrufne egenskaber.Skocreme til kunst og dekoration

Kunstnere og dekoratører bruger også Verners Sko og Støvlesværte til træ og ler materialer mm. Grundet det høje indhold af vokse og blankpolerende egenskaber har kreative mennesker gennem tiden fundet alternative anvendelsesmuligheder for denne specielle skocreme.


Hurtigt og let - Cosmetic læderplejecreme med farve

Hvad er Cosmetic Læderfarve. Køb hos ROC Danmark

En nem og hurtige løsning til at friske trist udseende læderting op Cathiel Cosmetic. Cosmetic er en læderplejecreme tilsat farvepigmenter, som virker fint til at give let falmet læder farven tilbage.


Billige lædermøbler i høj kvalitet

I stedet for at købe billige møbler i lavere kvalitet fra ny, kan man få billige lædermøbler i ægte læder og ofte i langt bedre kvalitet også hvad angår stel og siddekomfort i genbrugsbutikker, på auktion eller på køb- og salg sider online. Selv meget slidte møbler kan renoveres med produkter anbefalet på denne side. Det kan gøres til samme pris eller billigere, og holdbarheden på disse møbler er ofte bedre.


 

© 2017 Confero