Om ROC Danmark ApS

ROC's firmahistorie

Navnet ROC fik vi i 1987, da vi overtog firmaet ROC fra Allan Regnér, som dengang var 62 år. Allan havde arvet ROC efter hans far som startede firmaet i København i 1917. I alle årene producerede de læderplejemidler, læderfarver og produkter til sadelmagere, skomagere og lædervare fabrikker. Vi overtog herfra kunder, råvarer og ikke mindst deres gamle gennemprøvede recepter til alle deres kendte produkter, en viden som ellers ville være gået tabt. I de år ROC Danmark lå på Alrø, en lille ø tæt ved Horsens, blev der samlet flere opskrifter og nye produkter blev udviklet i tæt samarbejde med kemiingeniør Aksel Westergreen.

Flere af vores produkter i varemærkerne ROC, Gold Quality og Verners Sko & Støvlesværte bliver stadig produceret i hånden og al produktionen foregår i Danmark.

Professionelle læderarbejdere har i flere generationer anvendt ROC's produkter. I dag er Gold Quality og ROC's kvalitets læderfarve og plejeprodukter værdsat af alle med læder-møbler, beklædning, fodtøj og læderbilsæder

ROC er nu beliggende på Ærø i det sydfynske øhav, hvor alle virksomhedens aktiviteter er samlet.

Søren Vagn Jensen er født og opvokset i Herning. Han startede sin karriere inden for læder i 60erne med at lave og sælge læderbælter på Strøget. I 1969 startede han det velrenommerede saddelmageri Læderiet i Rosensgade i Århus, først med speciale i håndsyet lædersandaler, senere med salg af læder, råhuder, læderværktøj og produktion af plejeprodukter under varenavnet Gold Quality. I disse år var Søren også en populær underviser i læderarbejde. Efter 7 år blev lædervarer afdelingen solgt fra. Produktionen af læderpleje, farver og skomagerartikler blev bibeholdt med salg til grosister, fabrikation og detailbrancen.

Bente F. Jensen er født og opvokset i Odense. Hendes hovederfaring er som selvstændig inden for detailbrancen. Søren og Bente blev gift i 2002, i 2004 blev hun medejer af ROC Danmark ApS og har siden 2010 varetaget ledelse af firmaet.

ROC Danmark ApS tæller i dag 6 medarbejdere i alderen fra 16 år til seniorlædereksperten på 75 år.

 Gold Quality Læderfedt. Et af ROCs mange egenproducerede produkter

 © ROC Danmark ApS

 

Flytning af produktionsvirksomhed til Ærø

Projektet er støttet af Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne.

ROC flyttede hele virksomheden fra Odense til Ærø i 2019/2020.

Ombygning og istandsættelse af det nye virksomhedsdomicil til formålet, er støttet af landdistrikterne (LAG).

Lokale aktionsgrupper (LAG)

© 2017 Confero