Pleje og farve af læder og skindtasker

Pleje

Lædertaske

Til pleje af de fleste lædertasker er Gold Quality Læderfedt bedst. Gold Quality Læderfedt plejer din lædertaske optimalt og giver den absolut bedste beskyttelse mod slid og pletter.
Gold Quality Læderolie kan også med fordel bruges til lædertasker. Ønskes den samme plejende og beskyttende effekt som med læderfedt skal plejebehandling med læderolie foretages oftere. Gold Quality Læderolie anbefaler vi til skindtasker med meget tyndt og fint læder.

En mild og meget skånsom læderrens af tasker opnås med Cathiel Multi Cleaner. Til rensning af lædertasker anbefaler vi også Cathiel Clean & Care, denne spray både renser og plejer samtidig.

Lyse kernelædertasker bliver en lille smule mørkere når tasken plejes med Gold Quality Læderfedt. Gold Quality Læderfedt giver læderet en varm dyb glød og et behageligt blødt touch. Læs mere her under kernelæder.

Til hvide og lyse lædertasker anbefaler vi ROC Læderbalsam.

Se også vores video, der viser hvordan man let og enkelt kan pleje en skindtaske.

Slidt, krakeleret eller ridset lædertaske

Dette ordnes let med Cathiel Recolour som kan anvendes til alle slags lædertasker, der skal vælges samme farve eller en tone mørkere end taskens nuværende farve. Denne video giver vejledning til brug af Cathiel Recolour. Læs også spørgsmål og svar fra en meget tilfreds kunde.

Lettere falmet lædertaske

Cathiel Cosmetic er en læderplejecreme tilsat farve. Cathiel Cosmetic er let at arbejde med. Bliver tasken våd kan der forkomme farveafsmitning, hvis der ikke sluttes af med Læderspray Semimat eller Satin Gloss 002.

Farv om til mørkere læderfarve

Lædertaske fundet på loppemarkedMed ROC Narvsværte / ROC Narvsværte 60 ml kan der farves om til en mørkere farve. Den endelige læderfarve på tasken vil afhænge af lædertaskens nuværende farve fordi Narvsværte er en farve der trænger ind i tasken og blander sig med tidligere farve.

Efter endt omfarvning skal der sluttes af med Læderspray Semimat eller Satin Gloss 002 for at undgå at farven smitter af.

Gold Quality Narvsværte kan ikke anbefales til tynde skindtasker, da der er risiko for at Narvsværten trænger igennem skindet og farver foret.

Den lille ROC Narvsværte i 60 ml glasflaske med medfølgende pensel i kapslen er meget velegnet og indholdet i flasken er tilstrækkelig til at dække småridser i læder.

Skift farve på lædertasken

Gold Quality Læderdækfarve kan anvendes til lædertasker i tykt, fast læder som på møbellæder. Her kan vælges mellem 60 forskellige læderfarver.

 

Undgå at farve taskespænder og andet taskepynt i metal og plast
Recolour og Cosmetic kan uden problemer straks efter endt opfarvning fjernes igen. Gold Quality Læderdækfarve skal fjernes straks det kommer på et uønsket sted, brug evt. vand. Det er ikke muligt af fjerne Gold Quality Narvsværte/ROC Narvsværte. Dette produkt er stærk farvende og trænger ind i næsten alle materialer. 

© 2017 Confero