Forskel på ROC Narvsværte og Læderdækfarve

Safari stol i indfarvet kernelaeder - efter Safari stol i indfarvet kernelaeder - foer

 

Farve til gammel Safari stol i indfarvet kernelæder.

Jeg har en gammel Aage Bruun og søn Safari stol i cognacfarvet læder. Den er desværre blevet affarvet af sol på underdelen af sædet. Jeg har løbende behandlet stolen med jeres Gold Quality Læderfedt, som bl.a. har genskabt en del af stolens varme nuance, men farveforskellen fremstår stadig.
Hvis jeg ønsker at udligne farveforskellen så meget som muligt, vil det så være Jeres cathiel cosmetics eller cathiel recover - eller noget helt tredje, jeg skal bruge?

Det er bedst at bruge ROC/Gold Quality Narvsværte til meget falmet læder, hvor farven nogle steder er helt væk som på denne stol.
https://www.roc.dk/brugervejledning-indfarvning-med-narvsva…

Udfordringen her er at finde en farve der passer. For at få stolen helt ensfarvet skal der vælges en Narvsværte der er mørkere end det mørkeste sted på stolen.
eller farv der hvor der mangler og kom meget lidt eller slet intet på, der hvor der er farve tilbage på læderet. Narvsværte er ikke en dækkende læderfarve men en indfarvning.

ROC Narvsværte indfarver næsten alle materialer, så pas på stolens træstel.

Til slidt og krakeleret læder anbefales produkterne Cathiel Recolour eller Gold Quality Læderdækfarve, sidstnævnte til meget slidt læder og til skift af farve på læderet. Denne læderfarve er heldækkende.

 

”Jeg har fulgt jeres råd og vil bare vise det flotte resultat. Billedet yder ikke stolen retfærdighed, men farven er mere ensartet og virker mere mættet og varm. Tak for råd og gode produkter!”

Share:

© 2017 Confero