Privatpolitik

Sikkerhed

ROC Danmark gemmer ikke dine kreditkort informationer.
Alle kort-transaktioner håndteres af ePay, som er godkendt af Nets/Teller til at håndtere kreditkort. ROC Danmark har ikke adgang til dine kortoplysninger. Du kan læse mere om sikkerheden her.
For PayPal gælder: Alle kort-transaktioner gennemføres via PayPals betalingsgateway. Du kan læse mere om sikkerheden på PaysPals hjemmeside.
Alle kreditkort informationer og personlige oplysninger som navn og adresse sendes krypteret over internettet. Det gør informationerne ulæselige for alle andre end kortudstederen og ROC Danmark. Det gør det meget sikkert at handle i vores webshop.
Hvis du opdager uautoriserede hævninger på dit kort skal du gøre følgende:
Kontakt dit pengeinstitut eller din kortudsteder og anmeld den uautoriserede hævning.
Hvis dit pengeinstitut eller din kortudsteder fastslår, at den uautoriserede hævning skyldes misbrug af Dankort/kreditkort informationer, som er blevet afsløret mens du handlede hos os og pålægger dig en selvrisiko, skal du straks kontakte os.

Behandling af personlige oplysninger

ROC Danmark gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. Oplysningerne gemmes i en sikker database hos Redweb.dk. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

© 2017 Confero