Læder lænestol genfarves

Læder lænestol genfarves
Slidt læder lænestol genfarves med Cathiel Recolour - 4Slidt læder lænestol genfarves med Cathiel Recolour - 1Slidt læder lænestol genfarves med Cathiel Recolour - 2


Tusinde tak til Marcus for ros af TidensFarver, Tordenskjoldsgade 72 i Århus, ROC’s læderrenoverings produkter og de meget fine før og efter fotos af en Fredrik Kayser 965 lænestol.

Marcus skriver:

”Jeg fik en god snak hos forhandleren Tidens Farver i Aarhus, hvor jeg valgte Recolour i farve 009 Fauve Orange Brown, Medium Læderrens og Gold Quality Læderfedt. Farven var helt perfekt. Sprækkerne fik nogle ekstra omgange med dub-metoden. Måske skulle de endda have fået nogle flere lag. Jeg er meget tilfreds med resultatet, som I kan se i vedlagte før/efter-billeder.
Tak for jeres fine produkter og gode vejledninger på hjemmesiden.”

Det meget flotte resultat med produktet Recolour til meget slidte læderstole er et resultat af en dygtig gør det selv mands arbejde.
Til meget slidte lædermøbler anbefaler vi Gold Quality Læderdækfarve, men som Marcus også nævner var det vigtigt for ham at lænestolene beholdt deres patina og ikke kom til at fremstå som nye og her var Recolour det perfekte valg.

Share:

© 2017 Confero